Bug 9680 - category filter not working in nunit addin
Summary: category filter not working in nunit addin
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: NUnit ()
Version: Trunk
Hardware: PC Linux
: Low normal
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-01-20 09:53 UTC by Csaba Halász
Modified: 2015-06-09 09:50 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
suggested fix (2.46 KB, text/plain)
2013-01-20 09:53 UTC, Csaba Halász
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Csaba Halász 2013-01-20 09:53:17 UTC
Created attachment 3245 [details]
suggested fix

Configure some category filter using the "options" entry in the right-click context menu for test groups in unit test view, then execute the group. The filter you configured will be ignored.
Comment 1 Mike Krüger 2013-01-21 03:11:54 UTC
I'll look at it after the feature stop.
Comment 2 Mike Krüger 2013-01-24 05:58:04 UTC
I applied the patch to our internal testing repro - it won't be included in the next release (feature stop) but in the release after that :)

Thanks
Comment 3 Mike Krüger 2013-01-31 05:10:18 UTC
I reverted the commit - this patch broke running single tests (without any filters) for me.
Comment 4 xamarin-release-manager 2015-06-09 09:48:56 UTC
Fixed in version 5.10.0.70 (master)
Comment 5 Matt Ward 2015-06-09 09:50:58 UTC
This should be fixed in Xamarin Studio 5.10.0.70.

Commit: https://github.com/mono/monodevelop/commit/739075f61d4a1c9b366b296c2041aba0888c6775

Running a single test will ignore any filters and directly run the test.