Bug 9456 - Debugger not receiving throwback correctly
Summary: Debugger not receiving throwback correctly
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 8746
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Debugger ()
Version: 3.1.x
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-01-10 11:13 UTC by Paul Johnson
Modified: 2013-01-11 13:08 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Crashlog from MD (1.74 KB, application/octet-stream)
2013-01-10 11:36 UTC, Paul Johnson
Details
Logs from crash (72.34 KB, application/octet-stream)
2013-01-10 11:37 UTC, Paul Johnson
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 8746

Description Paul Johnson 2013-01-10 11:13:57 UTC
When running my app (code is in BZ #8746), I am getting a X509 security error. This is not being relayed correctly to the debugger

The source line being hit is most likely https://github.com/mono/mono/blob/mono-2-10/mcs/class/corlib/System.IO/FileStream.cs#L663? with the message attempting to come back s a ERROR_WRITE_FAULT (this comes from jonp's diagnosis of the issue)

The fault only shows in debug mode. I've not tested this on a PC, only a mac
Comment 1 Paul Johnson 2013-01-10 11:36:22 UTC
Created attachment 3190 [details]
Crashlog from MD
Comment 2 Paul Johnson 2013-01-10 11:37:25 UTC
Created attachment 3191 [details]
Logs from crash
Comment 3 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-01-10 20:04:25 UTC
I can't reproduce this problem, MD showed the exception just fine.

Why do you think an X509 error has something to do with FileStream?
Comment 5 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2013-01-11 13:08:56 UTC
It sounds to me like you're conflating the X509 exception and the stream exception.

Anyway, the X509 is another handled exception that's only showing up in the debugger because you have catchpoint enabled. That's what catchpoints do - show exceptions at the point they're thrown, regardless whether they're handled or not.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 8746 ***