Bug 8891 - Mono fails to run AlbumArt Downloader XUI version 0.45
Summary: Mono fails to run AlbumArt Downloader XUI version 0.45
Status: RESOLVED NOT_ON_ROADMAP
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: General ()
Version: unspecified
Hardware: PC Linux
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-12-11 18:15 UTC by xor
Modified: 2012-12-16 19:26 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_ON_ROADMAP

Description xor 2012-12-11 18:15:50 UTC
- Download http://sourceforge.net/projects/album-art/files/album-art-xui/AlbumArtDownloaderXUI-0.45.zip/download
- Extract the zip
- Run "mono AlbumArt.exe"
- The only output of mono will be "The entry point method could not be loaded". It will exit after that.

Versions:
- Using Kubuntu12.10 amd64, package "mono-complete".
- Output of "mono --version":
Mono JIT compiler version 2.10.8.1 (Debian 2.10.8.1-5ubuntu1)
Copyright (C) 2002-2011 Novell, Inc, Xamarin, Inc and Contributors. www.mono-project.com
        TLS:           __thread
        SIGSEGV:       altstack
        Notifications: epoll
        Architecture:  amd64
        Disabled:      none
        Misc:          softdebug 
        LLVM:          supported, not enabled.
        GC:            Included Boehm (with typed GC and Parallel Mark)
Comment 1 Zoltan Varga 2012-12-16 19:26:47 UTC
Running this with MONO_LOG_LEVEL=debug reports:

Mono: The following assembly referenced from /Users/vargaz/tmp/AlbumArt.exe could not be loaded:
     Assembly:   PresentationFramework    (assemblyref_index=4)
     Version:    3.0.0.0
     Public Key: 31bf3856ad364e35

PresentationFramework.dll is part of WPF, and WPF is not implemented by mono.