Bug 8832 - Cmd-C doesn't work in the build output
Summary: Cmd-C doesn't work in the build output
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: 4.0
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-12-07 05:19 UTC by Rolf Bjarne Kvinge [MSFT]
Modified: 2013-04-04 07:07 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2012-12-07 05:19:27 UTC
Repro:

Build a project, view Build Output, select some text, hit Cmd-C. Then try to paste that text somewhere, and discover it's not been copied.

Interestingly Cmd-A works (it selects all the text), so it's a problem with this specific shortcut, not all of them.
Comment 1 Lluis Sanchez 2013-04-04 07:07:28 UTC
Already fixed.