Bug 8808 - Sometimes the "Blame" view doesn't work
Summary: Sometimes the "Blame" view doesn't work
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Version Control ()
Version: 3.0.x
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Alan McGovern
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-12-06 11:33 UTC by Jeffrey Stedfast
Modified: 2012-12-06 12:23 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Jeffrey Stedfast 2012-12-06 11:33:19 UTC
I'm not 100% sure what causes it, but sometimes when clicking "Blame" on a source code file will open a blame view with no text at all.

A workaround seems to be to close the file and reopen it. Once reopened, I can click "Blame" and the blame view will contain the commit info.
Comment 1 Jeffrey Stedfast 2012-12-06 11:37:48 UTC
Looks like it might have to do with the file having been edited? Even if you undo all your edits...
Comment 2 Alan McGovern 2012-12-06 12:23:14 UTC
Fixed by bumping the ngit revision.