Bug 8732 - Cannot connect to the debugger with the Mono runtime embedded.
Summary: Cannot connect to the debugger with the Mono runtime embedded.
Status: VERIFIED DUPLICATE of bug 8268
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Mac Add-in ()
Version: 4.0.8
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Aaron Bockover [MSFT]
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-12-03 15:33 UTC by PJ
Modified: 2013-06-04 11:53 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED DUPLICATE of bug 8268

Comment 1 Sebastien Pouliot 2012-12-03 15:47:56 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 8268 ***
Comment 2 Mohit Kheterpal 2013-05-29 07:04:23 UTC
Today we have checked this issue on following builds :

XS 4.0.8(build 2)
Xamarin.Mac 1.4.0
Mono 2.10.12

Now when we debug any xamarin.mac application then we able to run application
successfully without any message like "Waiting for deubugger to connect".

Below is the screencast for the same :
http://screencast.com/t/zNjuRfXjL

Hence changing its status to verified.