Bug 8680 - LLVM can be enabled for simulator builds
Summary: LLVM can be enabled for simulator builds
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: iOS add-in ()
Version: 4.0
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-11-29 18:04 UTC by Rolf Bjarne Kvinge [MSFT]
Modified: 2012-11-29 21:13 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2012-11-29 18:04:02 UTC
LLVM can be enabled for simulator builds, and if you do, this happens:

error MT0015: Invalid ABI: i386+llvm. Supported ABIs are: armv6, armv6+llvm, armv7, armv7+llvm, armv7+llvm+thumb2, armv7s+llvm, armv7s+llvm+thumb2.
Comment 1 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2012-11-29 18:06:18 UTC
The expected behavior is that it shouldn't be possible to enable LLVM for simulator builds (nor chose the architectures)
Comment 2 Jeffrey Stedfast 2012-11-29 21:13:17 UTC
fixed in git master