Bug 8601 - Incorrect url for TestFlight API Token
Summary: Incorrect url for TestFlight API Token
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: iOS add-in ()
Version: 3.0.x
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-11-26 12:15 UTC by Bart
Modified: 2012-11-26 12:47 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Bart 2012-11-26 12:15:35 UTC
On the "Publish to TestFlight" window (Project | Publish to TestFlight) there is a link to quickly access your TestFlight API Token called "Get your API Token". The current link is "https://testflightapp.com/account/#api-token" which is incorrect. The correct link is "https://testflightapp.com/account/#api".
Comment 1 Jeffrey Stedfast 2012-11-26 12:25:24 UTC
Looks like this has already been fixed in git master.

Seems Alan McGovern fixed this back in August.

What version of MonoDevelop are you using? If it's not in 3.0.5, it will be in 3.0.7 for sure. (3.0.6 will be a re-roll of 3.0.5 with an Android fix)
Comment 2 Bart 2012-11-26 12:32:40 UTC
I'm using MonoDevelop 3.0.5
Comment 3 Jeffrey Stedfast 2012-11-26 12:47:02 UTC
Okay, I guess we must have branched for 3.0.5 before Alan committed the fix.