Bug 858 - Tooltips for 'Run' and 'Debug' are missing the Enter icon at the end
Summary: Tooltips for 'Run' and 'Debug' are missing the Enter icon at the end
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 830
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: 2.8 Alpha 2
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-09-16 12:58 UTC by Chris Hardy [MSFT]
Modified: 2011-11-15 12:34 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 830

Description Chris Hardy [MSFT] 2011-09-16 12:58:35 UTC
Tooltips for 'Run' toolbar button and 'Debug' Toolbar button are not correct
Comment 2 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2011-09-16 17:55:01 UTC
My guess would be the font used for tooltip doesn't have that glyph, and we're hitting the font fallbacks issue (bug 830), but that would have to be verified.
Comment 3 Jeffrey Stedfast 2011-11-15 12:34:26 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 830 ***