Bug 8215 - Build is broken
Summary: Build is broken
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: 4.0
Hardware: PC Linux
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-11-05 04:55 UTC by Anton Lauridsen
Modified: 2013-07-12 02:37 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Anton Lauridsen 2012-11-05 04:55:30 UTC
The tarball download build of 3.0.4.7 is broken!!!

running ./configure results in the message:

config.status: error: cannot find input file: `tests/UnitTests/Makefile.in'

even though a plain './configure' was used, and the --help indicates that unit tests are not build per default setting, adding a '--enable-tests=no' does not change the outcome.
Comment 1 Lluis Sanchez 2013-07-12 02:37:26 UTC
Already fixed.