Bug 8199 - [CorDebugger] error when xwt prj is run
Summary: [CorDebugger] error when xwt prj is run
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 13508
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Debugger ()
Version: 3.0.x
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-11-03 14:39 UTC by pinggi
Modified: 2013-09-16 17:18 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Screenshot of the error (214.08 KB, image/png)
2012-11-03 14:39 UTC, pinggi
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 13508

Description pinggi 2012-11-03 14:39:02 UTC
Created attachment 2854 [details]
Screenshot of the error

Look at the attachment pls.
Comment 1 Jeffrey Stedfast 2012-11-03 15:03:58 UTC
The workaround for this is to install Mono and run your app against the Mono runtime instead of the .NET runtime.

The win32 debugger support is not as solid as the Mono SoftDebugger support.
Comment 2 Marius Ungureanu 2013-09-16 17:18:48 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 13508 ***