Bug 8189 - Cannot deploy to iPad after upgrading iPad to IOS 6.0.1
Summary: Cannot deploy to iPad after upgrading iPad to IOS 6.0.1
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 8166
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: General ()
Version: 6.1.x
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-11-02 17:54 UTC by Kirk Woll
Modified: 2012-11-02 18:48 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 8166

Description Kirk Woll 2012-11-02 17:54:00 UTC
Please ensure your device is connected...
Connected to: Kirk Woll’s iPad
error MT0000: Unexpected error - Please file a bug report at http://bugzilla.xamarin.com
System.Exception: Could not find developer tools for this device. Please connect this device to Xcode to install the development support files.
  at MonoTouch.Installation.Device.MountDeveloperImage () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at MonoTouch.Installation.Installer.KillApplication (MonoTouch.Installation.Device d, System.String appId) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at MonoTouch.Installation.Installer+<KillApplication>c__AnonStorey7.<>m__8 (MonoTouch.Installation.Device d) [0x00000] in <filename unknown>:0 


I'm totallly dead in the water at this point.  Everything was working fine until I upgraded the iPad.
Comment 1 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2012-11-02 18:48:43 UTC
See bug #8166 for a workaround until the fix is released.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 8166 ***