Bug 8115 - System.Exception: No node for line number 187 found.
Summary: System.Exception: No node for line number 187 found.
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: iOS add-in ()
Version: unspecified
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-10-31 16:19 UTC by Jose A. Martinez
Modified: 2013-08-05 13:11 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Jose A. Martinez 2012-10-31 16:19:16 UTC
I keep receiving this error: System.Exception: No node for line number 187 found. (maxLine=17) and MonoDevelop keeps deleting my classes when it syncs with X-Code
Comment 1 Jeffrey Stedfast 2012-11-07 12:49:04 UTC
Do you have a full backtrace for that exception?


Unfortunately without a test case or more information, this isn't going to be possible to track down...
Comment 2 Jeffrey Stedfast 2013-08-05 13:11:43 UTC
closing due to lack of response