Bug 8107 - Email Deployment Fails; Other Deployments Succeed
Summary: Email Deployment Fails; Other Deployments Succeed
Status: RESOLVED ANSWERED
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: Mono runtime / AOT Compiler ()
Version: 4.2.x
Hardware: PC Windows
: Low normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-10-31 14:11 UTC by Pierce Boggan [MSFT]
Modified: 2017-06-28 02:28 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED ANSWERED

Description Pierce Boggan [MSFT] 2012-10-31 14:11:07 UTC
10-29 19:41:46.375 I/ActivityManager( 251): START {act=android.intent.action.MAIN cat=[android.intent.category.LAUNCHER] flg=0x10200000 cmp=kcwebapps.SrvBook/srvbook.Activity1 u=0} from pid 466
10-29 19:41:46.449 D/dalvikvm(15177): Late-enabling CheckJNI
10-29 19:41:46.453 I/ActivityManager( 251): Start proc kcwebapps.SrvBook for activity kcwebapps.SrvBook/srvbook.Activity1: pid=15177 uid=10031 gids={1015, 3003, 1028}
10-29 19:41:46.488 I/dalvikvm(15177): Turning on JNI app bug workarounds for target SDK version 4...
10-29 19:41:46.539 I/ActivityThread(15177): Pub kcwebapps.SrvBook.mono.MonoRuntimeProvider.__mono_init__: mono.MonoRuntimeProvider
10-29 19:41:46.546 D/dalvikvm(15177): Trying to load lib /data/data/kcwebapps.SrvBook/lib/libmonodroid.so 0x41ed5d18
10-29 19:41:46.546 D/dalvikvm(15177): Added shared lib /data/data/kcwebapps.SrvBook/lib/libmonodroid.so 0x41ed5d18
10-29 19:41:46.566 E/mono (15177): WARNING: The runtime version supported by this application is unavailable.
10-29 19:41:46.566 E/mono (15177): Using default runtime: v2.0.50727
10-29 19:41:46.613 I/mono (15177): Stacktrace:
10-29 19:41:46.613 I/mono (15177): 
10-29 19:41:47.140 W/ (15177): Bad call to mono_mutex_lock result 11
10-29 19:41:47.140 F/ (15177): * Assertion at /Users/builder/data/lanes/monodroid-mac-monodroid-4.2.6-branch/632e6ddf/source/mono/mono/metadata/domain.c:2177, condition `ret == 0' not met
10-29 19:41:47.140 W/ (15177): Bad call to mono_mutex_lock result 11
10-29 19:41:47.140 F/ (15177): * Assertion at /Users/builder/data/lanes/monodroid-mac-monodroid-4.2.6-branch/632e6ddf/source/mono/mono/metadata/loader.c:2146, condition `ret == 0' not met
10-29 19:41:47.140 W/ (15177): Bad call to mono_mutex_lock result 11
10-29 19:41:47.140 F/ (15177): * Assertion at /Users/builder/data/lanes/monodroid-mac-monodroid-4.2.6-branch/632e6ddf/source/mono/mono/metadata/loader.c:2146, condition `ret == 0' not met
10-29 19:41:47.140 W/ (15177): Bad call to mono_mutex_lock result 11
10-29 19:41:47.140 F/ (15177): * Assertion at /Users/builder/data/lanes/monodroid-mac-monodroid-4.2.6-branch/632e6ddf/source/mono/mono/metadata/loader.c:2146, condition `ret == 0' not met
10-29 19:41:47.144 W/ (15177): Bad call to mono_mutex_lock result 11
10-29 19:41:47.144 F/ (15177): * Assertion at /Users/builder/data/lanes/monodroid-mac-monodroid-4.2.6-branch/632e6ddf/source/mono/mono/metadata/loader.c:2146, condition `ret == 0' not met


Thought I saw this ret == 0 not met bug in 4.2.5, but it seemed to be fixed (and he seems to be using 4.2.6).
Comment 2 King Coffee 2012-12-14 23:17:50 UTC
Hi,

The Google app Store and the Google Gmail requires the Use Shared Runtime to be un-check on the build property page.

This option does not matter when deploying to phone for the IDE enviroment.

So, please concern this bug report resolved.

Thanks,
King