Bug 7903 - Illegal instruction: 4
Summary: Illegal instruction: 4
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: General ()
Version: unspecified
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-10-18 16:30 UTC by Josh
Modified: 2017-08-28 15:05 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Josh 2012-10-18 16:30:27 UTC
Description of Problem:


Steps to reproduce the problem:
1. Run certain applications in the mono runtime on OSX


Actual Results:
Illegal instruction: 4

Expected Results:
Working program

How often does this happen? 
Every time in multithreaded socket environment.

Additional Information:

I can send an executable which demonstrates this. I think the issue may be related to compiling under mountain lion (I am running Lion):

http://stackoverflow.com/questions/10177038/illegal-instruction-4-shows-up-in-os-x-lion
Comment 1 Zoltan Varga 2012-10-23 18:46:23 UTC
We would need a testcase to be able to fix this.
Comment 2 Rodrigo Kumpera 2012-10-29 19:38:20 UTC
Please provide a test case that shows this issue. The mentioned stackoverflow question mentions something unrelated to mono.
Comment 3 Ludovic Henry 2017-07-07 19:01:06 UTC
If you can still reproduce with latest mono version, please feel free to reopen the bug. Thank you.