Bug 7700 - TinyIoC's AutoRegister Method Hangs App
Summary: TinyIoC's AutoRegister Method Hangs App
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: General ()
Version: 4.2.x
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Alex Rønne Petersen
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-10-05 23:41 UTC by Ryan Hoffman
Modified: 2013-06-10 05:50 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Sample Project and MonoDevelop Version Information (666.13 KB, application/zip)
2012-10-05 23:41 UTC, Ryan Hoffman
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE

Description Ryan Hoffman 2012-10-05 23:41:51 UTC
Created attachment 2696 [details]
Sample Project and MonoDevelop Version Information

On Mono for Android 4.2.6, calling TinyIOC's AutoRegister() method causes the app to hang.  The app appears to be running, however execution stops.  Given this code:

            Console.WriteLine("This line executes properly.");
            TinyIoCContainer.Current.AutoRegister();
            Console.WriteLine("This line never executes.");

The output is:
This line executes properly.
[and nothing else]

After some time, Android tells me the app is not responding and asks me to kill it.

I have attached my MonoDevelop version information, as well as a demonstration project showing this.
Comment 1 Alex Rønne Petersen 2013-06-03 02:15:57 UTC
Cannot repro with 4.7.x (master). Will try 4.6.x.
Comment 2 Alex Rønne Petersen 2013-06-10 05:50:14 UTC
I cannot seem to repro this on 4.6.8.

If possible, please try 4.6.x and let me know if you still have this problem (feel free to reopen this issue).