Bug 7428 - Location provider not giving the correct location
Summary: Location provider not giving the correct location
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Mobile API (Preview)
Classification: Xamarin
Component: Xamarin.iOS ()
Version: Preview
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Eric Maupin
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-09-24 18:04 UTC by Dylan
Modified: 2012-09-25 10:55 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
example solution (3.23 MB, application/octet-stream)
2012-09-24 18:04 UTC, Dylan
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Dylan 2012-09-24 18:04:42 UTC
Created attachment 2608 [details]
example solution

With reference to another bug I logged (https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=7331), I am now unable to get either the emulator or iPhone device to pick up a location.

On the simulator, the PositionChanged event never gets fired. On the device, PositionEventArgs Position is always 0,0.

I have attached a solution with code I have used with v0.4 that worked 100% and due to the iOS 6 problem I have been forced to upgrade to the newest binaries on the site which do not work.
Comment 1 Eric Maupin 2012-09-25 10:55:36 UTC
The library has been updated to support iOS 6: http://xamarin.com/mobileapi