Bug 738 - In Edit Menu; Cut, copy, paste and delete option shown active, when user on the welcome screen.
Summary: In Edit Menu; Cut, copy, paste and delete option shown active, when user on t...
Status: CLOSED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: 2.8
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-09-11 07:04 UTC by Nischal
Modified: 2011-12-22 11:15 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Option Enabled (157.49 KB, image/jpeg)
2011-09-11 07:04 UTC, Nischal
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
CLOSED FIXED

Description Nischal 2011-09-11 07:04:44 UTC
Created attachment 309 [details]
Option Enabled

Steps to reproduce:
1. Open MonoDevelop.
2. In MonoDevelop Welcome screen, expand 'Edit' menu at the menu bar
3. See cut, copy, paste and delete option shown active. 

Actual Result:Cut, copy, paste and delete option shown active, when user on the welcome screen.
Refer to the attached screenshot.


Expected Result: Cut, copy, paste and delete option should not be shown active, when user on the welcome screen.

Environment:
Windows 7 (32 bit)
Windows XP (32 bit)
Comment 1 Jeffrey Stedfast 2011-09-26 14:21:22 UTC
Cool, thanks for the bug report! Fixe din git (will be in 2.8.0)
Comment 2 Jatin 2011-12-22 11:14:50 UTC
This issue is fixed and verified, on the latest installers, i.e.

MonoDevelop 2.8.5
MonoTouch 5.0.4
Mono for Android 4.0.1

Hence, closing this issue.