Bug 6828 - Adding bundle file does not set all items to Content
Summary: Adding bundle file does not set all items to Content
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: iOS add-in ()
Version: 3.0.x
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-09-01 12:46 UTC by ric3kg
Modified: 2012-09-10 16:05 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
sample bundle file (1.04 MB, application/zip)
2012-09-01 12:47 UTC, ric3kg
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description ric3kg 2012-09-01 12:46:59 UTC
Adding an existing bundle file to the project does not mark all items in bundle as Content. See existing bundle for example.

When using "Add Existing Folder..." not all items in the selected bundle file are marked as Content, I had to go through every enclosed folder and mark each file in order to get it included in the build.
Comment 1 ric3kg 2012-09-01 12:47:33 UTC
Created attachment 2443 [details]
sample bundle file
Comment 2 Jeffrey Stedfast 2012-09-10 16:05:30 UTC
fixed in git