Bug 6700 - With a compile and deploy (F5) in Visual Studio 2010 the APK-File is no longer built and installed in the emulator
Summary: With a compile and deploy (F5) in Visual Studio 2010 the APK-File is no longe...
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: Android ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-08-27 08:41 UTC by Reiner Bögel
Modified: 2016-08-03 15:25 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Reiner Bögel 2012-08-27 08:41:49 UTC
With a compile and deploy (F5) in Visual Studio 2010 the APK-File is no longer built and installed in the emulator.
There is no error while deploying and the emulator starts, but the new app is not available in the app list of the emulator. There is also no error in the monodroid.log file.

Instead, I have to run "msbuild.exe MyMonoProj..." and "adb install myMonoProj..." from the Command window.
After that the new app is listed in der emulator and can be started.
Comment 1 Miguel de Icaza [MSFT] 2013-05-22 15:00:01 UTC
This should be fixed.