Bug 6666 - LLC stays at 100% CPU after compile
Summary: LLC stays at 100% CPU after compile
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: XI runtime ()
Version: 5.2
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-08-23 17:20 UTC by Ian
Modified: 2013-12-05 18:34 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
activity monitor (167.92 KB, image/jpeg)
2012-08-23 17:20 UTC, Ian
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Ian 2012-08-23 17:20:35 UTC
Created attachment 2400 [details]
activity monitor

I've attached a screen shot. Basically the LLS stays at 100% but has only recieved 57 msgs. Never gets more, but leaves the CPU pegged.

I kill LLC and all them seems fine.




MonoDevelop 3.0.3.5
Installation UUID: 438ac2b5-07c9-45e7-a8ce-eac5ad86371d
Runtime:
	Mono 2.10.9 (tarball)
	GTK 2.24.10
	GTK# (2.12.0.0)
	Package version: 210090011
Apple Developer Tools:
	 Xcode 4.3.3 (1178)
	 Build 4E3002
Monotouch: 5.2.13
Mono for Android: 4.2.4.167234518
Android SDK: /Users/vink/Library/Developer/Xamarin/android-sdk-mac_x86
Supported Android versions:
	Version: 1.6	ApiLevel: 4
	Version: 2.1	ApiLevel: 7
	Version: 2.2	ApiLevel: 8
	Version: 2.3	ApiLevel: 10
	Version: 3.1	ApiLevel: 12
	Version: 4.0	ApiLevel: 14
	Version: 4.0.3	ApiLevel: 15
Java SDK: /usr/bin

Build information:
	Release ID: 30003005
	Git revision: 3d53e1366933298a3fe0cdc6d0f7d00c9916564c-dirty
	Build date: 2012-07-27 19:06:34+0000
	Xamarin addins: 73ecde7c48d943adb6e33d511d3cf0661d006801
Operating System:
	Mac OS X 10.7.4
	Darwin mac.local 11.4.0 Darwin Kernel Version 11.4.0
	    Mon Apr  9 19:32:15 PDT 2012
	    root:xnu-1699.26.8~1/RELEASE_X86_64 x86_64
Comment 1 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2012-09-03 08:05:58 UTC
Can you provide a test case where this happens?
Comment 2 Ian 2012-09-03 11:24:08 UTC
I'm not able to repro the issue.I know that makes it horribly hard to locate.
Comment 3 PJ 2013-11-19 17:04:40 UTC
This bug has been in the NEEDINFO state with no changes for the last 90 days. Can we put this back into the NEW or CONFIRMED state, or are we still awaiting response?

If there is no change in the status of this bug over the next two weeks, this bug will be marked as NORESPONSE.
Comment 4 PJ 2013-12-05 18:34:49 UTC
This bug has not been changed from the NEEDINFO state since my previous comment, marking as RESOLVED NORESPONSE.

Please feel free to REOPEN this bug at any time if you are still experiencing the issue. Please add the requested information and set the bug back to the NEW (or CONFIRMED) state.