Bug 659 - Mono for Android Activation fails on Mac
Summary: Mono for Android Activation fails on Mac
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: Tools and Addins ()
Version: 1.0
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-09-06 22:23 UTC by Joseph Hill
Modified: 2011-09-23 22:46 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Joseph Hill 2011-09-06 22:23:09 UTC
I am seeing a major increase in the number of offline activation requests on Mono for Android on Mac since we released 1.0.3.  (As in, it has gone from 0 to many in the past few days.)

This seems likely to be the same packaging error that was afflicting MonoTouch 4.0.5 / 4.0.6.
Comment 1 Jonathan Pobst 2011-09-20 17:48:57 UTC
Fixed in 1.2.

Thanks for the report!
Comment 2 Jonathan Pryor 2011-09-23 22:46:45 UTC
Not actually fixed in 1.2.0 (our verification test was faulty).

This should be fixed in an update.