Bug 6543 - Method that visible from Assembly Browser not found. (CS0584)
Summary: Method that visible from Assembly Browser not found. (CS0584)
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Compilers
Classification: Mono
Component: C# ()
Version: unspecified
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Marek Safar
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-08-15 14:21 UTC by folex
Modified: 2012-09-02 04:16 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Project with dll's. Zipped. (399.80 KB, application/zip)
2012-08-15 14:21 UTC, folex
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description folex 2012-08-15 14:21:16 UTC
Created attachment 2354 [details]
Project with dll's. Zipped.

I'm trying to use AForge.Net frame work, but there is a strange thing happening.

When I try to apply filter through Bitmap Apply (Bitmap image) from AForge.Imaging.Filters.BaseFilter I'm getting the error:

Error CS0584: Internal compiler error: Method not found: 'AForge.Imaging.UnmanagedImage.CollectActivePixels'. (CS0584) (projectName)

Also, when I'm trying to use AForge.Imaging.Filters.Sepia or Invert, compiler couldn't find them:

Error CS0584: Internal compiler error: Could not import type AForge.Imaging.Filters.Sepia' fromAForge.Imaging, Version=2.2.4.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ba8ddea9676ca48b' (CS0584) (projectName)

The interesting thing is that AForge.Imaging.Filters.Grayscale found.

I've attached the whole project instead of copying code here.
Comment 1 Marek Safar 2012-09-02 04:16:38 UTC
You are missing `System.Drawing, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a' assembly reference, included System.Drawing has different version number and is not signed.

The error message is better in Mono 2.11