Bug 6512 - Don't parse JSON when using GET
Summary: Don't parse JSON when using GET
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Class Libraries
Classification: Mono
Component: System.Web ()
Version: master
Hardware: PC Linux
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Atsushi Eno
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-08-13 04:37 UTC by Mikkel Kruse Johnsen
Modified: 2014-09-09 03:11 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
No JSON when GET (761 bytes, patch)
2012-08-13 04:37 UTC, Mikkel Kruse Johnsen
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Mikkel Kruse Johnsen 2012-08-13 04:37:57 UTC
Created attachment 2339 [details]
No JSON when GET

When setting up a WebMethod, don't parse argument as JSON when using GET.

Ex. /Test.asmx?id=1&name=foo

Don't parse the "id" and "name" values as JSON.

That is only useful when doing a POST.
Comment 1 Miguel de Icaza [MSFT] 2012-08-15 16:26:31 UTC
Lluis, this is for your review.
Comment 2 Atsushi Eno 2014-09-09 03:11:51 UTC
The fix is applied to mono. Thanks. [master 2b72c6b]