Bug 6428 - Debugger shows incorrect type for local
Summary: Debugger shows incorrect type for local
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Debugger ()
Version: Trunk
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-08-06 15:43 UTC by Alex Corrado [MSFT]
Modified: 2014-06-11 15:55 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Alex Corrado [MSFT] 2012-08-06 15:43:21 UTC
While stopped at a breakpoint, the Immediate window and Locals panel both reported the same type for a particular local, which appeared to be the correct type. However, hovering over that local in the method body, the popover reported an entirely different class. Additionally, there was no arrow to expand the popover to further inspect the object.
Comment 2 Lluis Sanchez 2014-04-07 05:18:31 UTC
Is this still happening?
Comment 3 Jeffrey Stedfast 2014-06-11 15:55:58 UTC
this is probably fixed