Bug 6244 - MonoDevelop debugging tools click invalid
Summary: MonoDevelop debugging tools click invalid
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Debugger ()
Version: 2.8 beta 3
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-07-23 20:16 UTC by dbz100
Modified: 2013-08-05 13:15 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description dbz100 2012-07-23 20:16:14 UTC
MonoDevelop debugging tools click does not work, can you tell me the details of the commissioning steps?I am a Chinese user, English is not very good is difficult to find in the official website of the corresponding explanation.Thank you very much!
Comment 1 Jeffrey Stedfast 2012-07-24 10:51:07 UTC
Can you take a screencast or something to demonstrate what isn't working? From your description, I don't understand what the issue is.
Comment 2 Jeffrey Stedfast 2012-07-26 12:03:20 UTC
Also, what version of MonoDevelop are you using? Are you really using 2.8 beta 3? If so, can you try upgrading to 3.0? 2.8 beta 3 is quite old.
Comment 3 Jeffrey Stedfast 2013-08-05 13:15:40 UTC
closing due to lack of response