Bug 6234 - Copy text error
Summary: Copy text error
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Text Editor ()
Version: unspecified
Hardware: Other Other
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-07-23 06:33 UTC by sinsro
Modified: 2013-07-23 05:10 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description sinsro 2012-07-23 06:33:03 UTC
Description of Problem:

Copying text in a regular text file causes an error if running in VM. 

Steps to reproduce the problem:
1. Create any text file, with txt extension. Open it in monodevelop, running under virtual machine (vmware).
2. Copy text, move pointer to host OS, monodevelop panics.

Actual Results:


Expected Results:


How often does this happen? 

Every time


Additional Information:

Copying source code works fine. Only txt files an issue.
Comment 1 Mike Krüger 2012-07-23 06:36:34 UTC
To make it easier for me to reproduce:

What was your host os and which virtual os did you use ?
Comment 2 Mike Krüger 2013-07-23 05:10:00 UTC
Seems to work for me (note: may've been fixed as a side effect)