Bug 6228 - Package menu does not appear under Build menu VS 2010
Summary: Package menu does not appear under Build menu VS 2010
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Android Add-in ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-07-22 09:51 UTC by Neal
Modified: 2016-08-03 15:37 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE

Description Neal 2012-07-22 09:51:47 UTC
Hello,

I have the latest installed, 4.2.4 as of today, on my office computer all is fine.  On my home computer, also running VS 2010 (as admin, UAC disabled, Win7 x64) there is no "Package" menu option under the Build menu.  I have tried uninstalling Mono for Android and reinstalling.  Also JDK, and resetting settings in VS 2010.  I checked the Build menu in the menu customization and see the com add-in present but for whatever reason the menu option never appears.

Any suggestions on how to resolve so I can build the package from the home computer if needed?

Thanks.
Comment 1 Neal 2012-08-06 18:52:37 UTC
all of the sudden it's working - closing ticket.