Bug 6196 - Search widget not responding after clicking on Search button on device for ContentControl App.
Summary: Search widget not responding after clicking on Search button on device for Co...
Status: VERIFIED DUPLICATE of bug 6172
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: Samples ()
Version: 5.3.x
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-07-19 09:57 UTC by Nischal
Modified: 2013-03-21 06:42 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED DUPLICATE of bug 6172

Description Nischal 2012-07-19 09:57:51 UTC
Steps to reproduce this issue:
1. Open ContentControl.
2. Debug/Run the application.
3. Click on Search icon from bottom tab.
4. Enter valid input.
5. Click Search button.

Actual result: After entering valid input and clicking on Search button Search widget not responding.

Expected Result: Search result displayed after clicking on search button.

Environment:
Mac 10.7.3 with Xcode 4.3.3
MD 3.0.3.4
MT 5.3.5RC4

Device info:
iPad, iPhone4S

App info:
ContentControl/monotouch-5.4

Regression Status:
REGRESSION: This is not happening with MD 3.0.3.4 and MT 5.2.12
Comment 1 PJ 2012-07-19 14:49:57 UTC
These devices had iOS 5.x
Comment 2 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2012-07-19 20:55:34 UTC
Fix for bug #6172 fixes this too.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 6172 ***
Comment 3 narayanp 2013-03-21 06:42:57 UTC
Today with the latest builds:

XS 4.0.2.22
MT 6.2.1.201
Mono 2.10.12

And now this issue does not exist, as now the search widget is functioning correctly.

Hence, closing this issue.