Bug 6188 - AttachToProcessDialog not updating Debugger combobox on creation
Summary: AttachToProcessDialog not updating Debugger combobox on creation
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Debugger ()
Version: 3.0.x
Hardware: All All
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-07-19 07:40 UTC by Alexander Vostres
Modified: 2013-03-12 17:29 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
patch (1.02 KB, application/octet-stream)
2012-07-19 07:40 UTC, Alexander Vostres
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Alexander Vostres 2012-07-19 07:40:13 UTC
Created attachment 2227 [details]
patch

Consider following scenario:

1) You have DebuggerEngine add-in that supports attaching to processes
2) You open Run->Attach to process window
3) You see compatible process and select it

Expected:

You may be able to select debugger engine and start debugging

Actually happens:

Debugger engine combobox and OK button are grayed out

Workaround:

Input any symbol into "Attach to: " textbox and erase it - combobox and button will become active

Patch with possible fix attached
Comment 1 Jeffrey Stedfast 2013-03-12 17:29:56 UTC
Just applied this patch to git master (sorry, I didn't see it until now)