Bug 60641 - The Admin user can able to login in HMS application using invalid password
Summary: The Admin user can able to login in HMS application using invalid password
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 60639
Alias: None
Product: Tools
Classification: Mono
Component: other ()
Version: 5.4 (2017-06)
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-11-13 09:34 UTC by c114722
Modified: 2018-01-10 11:23 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 60639

Description c114722 2017-11-13 09:34:26 UTC
1. Open the HMS application by clicking on "D\hms app\HMS appliction.exe file.

2. Enter the Username.

3. Enter the password.

4. Click on OK button.

Expected Results:

The admin user should not able to login and the user should get error message saying as "Invalid Password".

Actual Results:

The Admin user can able to login successfully by providing wrong password.

Test Data:
     
        Username: Admin
        Password: abc@123
Comment 1 Marek Safar 2018-01-10 11:23:06 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 60639 ***