Bug 60585 - Xamrin UI Test 2.2.0 is having issues in Querying elements with space or comma in between
Summary: Xamrin UI Test 2.2.0 is having issues in Querying elements with space or comm...
Status: NEW
Alias: None
Product: Components
Classification: Xamarin
Component: Xamarin Components ()
Version: Production (addons.xamarin.com)
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Karl Krukow
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-11-09 00:11 UTC by Rafeq
Modified: 2017-11-14 20:39 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report for Bug 60585 on Developer Community or GitHub if you have new information to add and do not yet see a matching new report.

If the latest results still closely match this report, you can use the original description:

  • Export the original title and description: Developer Community HTML or GitHub Markdown
  • Copy the title and description into the new report. Adjust them to be up-to-date if needed.
  • Add your new information.

In special cases on GitHub you might also want the comments: GitHub Markdown with public comments

Related Links:
Status:
NEW

Description Rafeq 2017-11-09 00:11:03 UTC
Xamrin UI Test 2.2.0 is having issues in Querying elements with space or comma in between.

My sample text value for element is "Sat, Dec 09, 2017  -  Sun, Dec 10, 2017".

Xamarin UI Test 2.2.0 says app.Query("Sat, Dec 09, 2017  -  Sun, Dec 10, 2017") doesn't find any matching where as old version 2.0.9 can find the matching element without any issue.

So, i had to degrade my Xamarin UI test version in my project to make it work. It seems to be broken in latest version.
Comment 1 Karl Krukow 2017-11-14 20:37:39 UTC
Hi,
Thanks for reporting this. We will investigate, try to reproduce and get back with more info.
Kind regards,
Karl