Bug 60522 - Device Not Found - All Emulators - no way to return to mac
Summary: Device Not Found - All Emulators - no way to return to mac
Status: NEW
Alias: None
Product: Windows iOS Simulator
Classification: Xamarin
Component: Simulator ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-11-04 19:12 UTC by AMD
Modified: 2017-11-04 19:21 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Xamarin Zip Logs (49.87 KB, application/x-zip-compressed)
2017-11-04 19:12 UTC, AMD
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report for Bug 60522 on Developer Community if you have new information to add and do not yet see a matching new report.

If the latest results still closely match this report, you can use the original description:

  • Export the original title and description: Developer Community HTML
  • Copy the title and description into the new report. Adjust them to be up-to-date if needed.
  • Add your new information.
Related Links:
Status:
NEW

Description AMD 2017-11-04 19:12:54 UTC
Created attachment 25556 [details]
Xamarin Zip Logs

Using Microsoft Visual Studio Preview with patch provided by Xamarin because of bug 60358... 
when running the build directly on the device the Debug no longer displays output from the device (ie Debug.writeline) and app hangs or crashes.

When attempting to run on simulator Xamarin Popup alert shows:

Xamarin Simulator
The device [Guid] was not found.

[OK]


It's attempting to launch the emulator on the PC. It woudl be fine if we coudl get it to launch the simulator on mac... 

Don't see any way to control this. Interesting note is when you click Show iOS Simulator it DOES open it on the mac...
Comment 1 AMD 2017-11-04 19:21:36 UTC
found checkbox to use the mac simulator.