Bug 59858 - Error MT4109: Failed to compile the generated registrar code.
Summary: Error MT4109: Failed to compile the generated registrar code.
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: Mono runtime / AOT compiler ()
Version: XI 10.0 (iOS10)
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Zoltan Varga
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-09-29 16:00 UTC by Jorge Manzano
Modified: 2017-11-13 21:58 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Error Log (482.58 KB, text/rtf)
2017-09-29 16:00 UTC, Jorge Manzano
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Jorge Manzano 2017-09-29 16:00:52 UTC
Created attachment 25038 [details]
Error Log

Hey guys, im having trouble compiling a debug version of my xamarin PCL proyect. Im just a newbie in xamarin so i have no idea what is going on. Im leaving the Error Log as an attachment.
Comment 1 John Miller [MSFT] 2017-09-29 16:13:21 UTC
Hi Jorge,

Could you confirm if you have the latest tooling installed? 

In Visual Studio for Mac go to the About Visual Studio for Mac > Show Details > Copy Information and paste that version information here. My suspicion is that you have a mismatch of versions between Xcode and Xamarin.iOS (one of them needs updated).
Comment 2 Jorge Manzano 2017-09-29 17:16:09 UTC
im using xamarin studio, since the company is afraid that changing to the most recent version might ruin things even more.
Comment 3 Jorge Manzano 2017-09-29 17:48:12 UTC
Jhon,
I updated the tools for my xamarin studio and it worked!! thanks for the help.