Bug 59815 - Remoted simulator does not display the last frame
Summary: Remoted simulator does not display the last frame
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 59720
Alias: None
Product: Windows iOS Simulator
Classification: Xamarin
Component: Simulator ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-09-28 11:18 UTC by softlion
Modified: 2017-09-28 13:20 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 59720

Description softlion 2017-09-28 11:18:07 UTC
The remoted ios simulator does not work correctly: it displays the previous old frame instead of the current frame, as if it was not detecting changes fast enough.

Test project:
https://github.com/softlion/XamSvg-Samples

You will need the XamSvg component described in the Xamarin Component store.

I have used the prerelease demo and the prerelease nuget of xamSvg, available on the XamSvg private nuget server (access to this nuget server is sent after you buy the component from the store).

https://github.com/softlion/XamSvg-Samples/tree/prerelease


On the ios simulator on mac, the display is correct when you change the svg displayed by swiping the demo window. Using the remoted simulator the display is updated incorrectly when you swipe the demo window too fast.
Comment 1 Alan McGovern 2017-09-28 13:19:35 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 59720 ***
Comment 2 Alan McGovern 2017-09-28 13:20:39 UTC
Thanks for the report. This sounds identical to bug 59720 so i marked this as a duplicate. We're still investigating the underlying cause of the problem, it sounds specific to xcode 9.