Bug 59457 - Border colour to an entry at top changes the border colour of the entry at bottom
Summary: Border colour to an entry at top changes the border colour of the entry at bo...
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Android ()
Version: 2.3.4
Hardware: PC All
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-09-13 14:40 UTC by Paul Anderson
Modified: 2017-12-13 17:13 UTC (History)
6 users (show)

Tags: ac fr
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Sample to replicate the issue (67.89 KB, application/zip)
2017-09-13 14:40 UTC, Paul Anderson
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Paul Anderson 2017-09-13 14:40:35 UTC
Created attachment 24732 [details]
Sample to replicate the issue

We have used renderer to set Border colour to an entry(1st entry). When we added few more entry or picker below the 1st entry, the border colour for the below mentioned entry and picker takes the border colour of the 1st entry.
Comment 1 Peter Collins 2017-09-13 14:47:32 UTC
Paul - does the same behavior occur with an equivalent Java project?
Comment 2 Jon Douglas [MSFT] 2017-09-18 15:17:29 UTC
Reassigning this bug to Forms for visibility. I was able to CONFIRM the behavior based on the description in https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=59457#c0 This was on the latest stable: 2.3.4.270.
Comment 3 Paul DiPietro [MSFT] 2017-10-12 20:25:10 UTC
Potential fix: https://github.com/xamarin/Xamarin.Forms/pull/1197
Comment 4 Rui Marinho 2017-12-13 17:13:02 UTC
Should be fixed on 2.6.0-pre1