Bug 5865 - Application crashing in debug only when starting Ftp Request Stream
Summary: Application crashing in debug only when starting Ftp Request Stream
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: Debugger ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: João Matos
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-06-26 10:19 UTC by hellagolyonis
Modified: 2017-07-11 23:27 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE

Comment 2 hellagolyonis 2012-06-26 10:25:48 UTC
Oops, I pasted twice the stacktrace and duplicated the line
"request = FtpWebRequest.Create(uri) as FtpWebRequest;",
too bad I can't edit it, but do as if both of this didn't exist, ^^.
Comment 3 Zoltan Varga 2012-06-27 07:17:35 UTC
Running under the debugger changes program behaviour, so this might or might not be a mono bug. Hard to tell without a complete testcase.
Comment 5 Zoltan Varga 2012-06-27 08:32:52 UTC
A self contained testcase would help.
Comment 6 hellagolyonis 2012-06-27 10:44:45 UTC
Ok, I'll provide you a full project reproducing the error, just lemme some time, ^^.
Comment 8 Zoltan Varga 2012-06-28 05:11:36 UTC
This works for me with mono 2.10.9/md 3.0.3.2 on osx. So this might be a windows only problem.
Comment 9 Rodrigo Kumpera 2017-07-11 23:27:41 UTC
closing this bug as it's not reproducible.