Bug 58520 - OneDrive links are showing blank page in iOS WebView
Summary: OneDrive links are showing blank page in iOS WebView
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Forms ()
Version: unspecified
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-08-01 11:19 UTC by Ramya N
Modified: 2017-11-27 15:00 UTC (History)
3 users (show)

Tags: xamextfollowed
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Atttached reproduction project (35.04 KB, application/zip)
2017-08-03 11:36 UTC, Ramya N
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED INVALID

Description Ramya N 2017-08-01 11:19:57 UTC
I am loading a SharePoint site in Xamarin Forms WebView. The Sharepoint site internally has OneDrive links. When the links are clicked blank page is loaded.

When I click on any of the OneDrive files that open in a new tab are showing a blank page in the iOS mobile app.
Comment 1 Paul DiPietro [MSFT] 2017-08-02 18:57:56 UTC
We will need a reproduction project in order to look into this.
Comment 2 Ramya N 2017-08-03 11:36:39 UTC
Created attachment 24005 [details]
Atttached reproduction project

Please use the below credentials for login

Username : john@winwire.com
Password : Pass@win1
Comment 3 Paul DiPietro [MSFT] 2017-11-27 15:00:33 UTC
Closing this as the reproduction did not seem to work and it does not seem to be a Forms issue in particular as we would not control the browser behavior.