Bug 58034 - When ViewModel refresh items of listviews in WP 8, the litsview hides and shows
Summary: When ViewModel refresh items of listviews in WP 8, the litsview hides and shows
Status: RESOLVED NOT_ON_ROADMAP
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Windows ()
Version: 2.3.4
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-07-09 08:53 UTC by idroj
Modified: 2017-07-11 18:10 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_ON_ROADMAP

Description idroj 2017-07-09 08:53:05 UTC
I have a List view that are refreshed by timer every x seconds. In Android and iOS, when I have some changes, it's shows without any problem. In Windows Phone 8, when the listview it's refreshed, the listview hides while a half second or less and "appears" with the new data. The ListView it's filled by an observable collection.

I'm using the xamarin's version 2.3.4.224 and visual studio 2015

Some one have any idea to solve it?
Comment 1 Paul DiPietro [MSFT] 2017-07-10 17:14:49 UTC
WP8 is no longer supported.
Comment 2 idroj 2017-07-10 17:33:29 UTC
And 8.1?
Comment 3 idroj 2017-07-11 11:01:46 UTC
And 8.1?
Comment 4 Paul DiPietro [MSFT] 2017-07-11 18:10:09 UTC
The 8.1 implementation of ListView is separate from 8.0. If you're experiencing the issue on WinRT/8.1 (and more preferably, UWP), please reopen this with a reproduction that we can look into. Note that this means a WinRT/8.1 project running on 8.1/UWP, not a WP project. I am setting this to resolved until then.