Bug 57473 - Embeddinator (Release 0.2) fails to create .framework because of armv7 missing Symbols
Summary: Embeddinator (Release 0.2) fails to create .framework because of armv7 missin...
Status: RESOLVED ANSWERED
Alias: None
Product: Tools
Classification: Mono
Component: other ()
Version: unspecified
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- major
Target Milestone: ---
Assignee: Rolf Bjarne Kvinge [MSFT]
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-06-14 09:25 UTC by Ivan Herrera
Modified: 2017-06-14 17:38 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED ANSWERED

Comment 1 Sebastien Pouliot 2017-06-14 14:08:10 UTC
Rolf, could you have a look ? Thanks!
Comment 2 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2017-06-14 17:38:48 UTC
You're using Xamarin.iOS from the mono-2017-06 branch, which is currently not a supported scenario for the embeddinator (in fact this failure is a known issue on the mono-2017-06 branch).

Please use Xamarin.iOS from master instead.