Bug 57076 - help -> open log directory not working on my ubuntu 16.04 lts
Summary: help -> open log directory not working on my ubuntu 16.04 lts
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 44182
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Linux Packaging ()
Version: 7.0 (VSforMac)
Hardware: PC Linux
: Normal normal
Target Milestone: Future Cycle (TBD)
Assignee: Jo Shields
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-06-01 20:25 UTC by Oliver Leitner
Modified: 2017-06-02 09:59 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 44182

Description Oliver Leitner 2017-06-01 20:25:56 UTC
installed monodevelop for linux via https://download.mono-project.com/repo/monodevelop.flatpakref
flatpak installed via the linked flatpak get url thats currently not working btw.

clicking help -> open log directory does nothing.

base operating system: ubuntu 16.04 lts (xenial)

kernel: 4.4.0-78-lowlatency (current)

locally installed .net/mono... -> none.
Comment 1 Jo Shields 2017-06-02 09:59:22 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 44182 ***