Bug 56775 - App Crash After launching.
Summary: App Crash After launching.
Status: RESOLVED ANSWERED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Android ()
Version: 2.3.4
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jimmy [MSFT]
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-05-23 19:55 UTC by Kalpesh Chheda
Modified: 2017-05-24 07:51 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Build Logs (265.30 KB, text/plain)
2017-05-23 19:55 UTC, Kalpesh Chheda
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED ANSWERED

Description Kalpesh Chheda 2017-05-23 19:55:01 UTC
Created attachment 22397 [details]
Build Logs

I have enable multidex
Visual Studio 2017 15.2

After launching I am getting "Unfortunately MyApp has stopped."(Crashing)

Build Logs are attached
Comment 1 Jimmy [MSFT] 2017-05-23 21:07:38 UTC
Hi Kalpesh, does the app crash with an exception or stack trace? Please provide the complete debug output from the View > Output window. Also, let us know what version of Xamarin.Forms you are using. 

When providing the requested information, please set the report status back to NEW, otherwise we may close this issue after 30 days of no response. Thank you!
Comment 2 Kalpesh Chheda 2017-05-24 07:51:40 UTC
Hi Jimmy thanks for reply.

I found the issue. During to process of enabling multidex I have edited AndroidManifest
Source Link : https://stackoverflow.com/questions/44004161/java-exe-exited-with-code-2-xamarin-android-project/44020852

I revert those changes and its working fine now