Bug 56645 - Problem creating new Pages
Summary: Problem creating new Pages
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 55901
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: General ()
Version: 4.5.0 (15.2)
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-05-18 22:59 UTC by Kayo Hamid
Modified: 2017-05-24 18:45 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
bug (1.38 KB, image/png)
2017-05-18 22:59 UTC, Kayo Hamid
Details
bug 2 (39.10 KB, image/png)
2017-05-18 23:00 UTC, Kayo Hamid
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 55901

Description Kayo Hamid 2017-05-18 22:59:39 UTC
Created attachment 22290 [details]
bug

When I try to create a new ContentPage, things get a bit strange.

I belive for some reason VS forgets to add TestePage on .projitems
Comment 1 Kayo Hamid 2017-05-18 23:00:01 UTC
Created attachment 22291 [details]
bug 2
Comment 2 Kayo Hamid 2017-05-18 23:01:35 UTC
VS Version: 15.2 (26430.6)
Xamarin Version: 4.5.0.33 (c871575)
Comment 3 Ben Beckley 2017-05-24 18:45:10 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 55901 ***