Bug 55883 - Build failed after update and reinstall and same problem
Summary: Build failed after update and reinstall and same problem
Status: RESOLVED NOT_ON_ROADMAP
Alias: None
Product: Tools
Classification: Mono
Component: xbuild ()
Version: 4.8.0 (C9)
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-05-02 11:32 UTC by Fahad Alrahbi
Modified: 2018-03-15 10:40 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Log file attached (1.19 MB, text/plain)
2017-05-02 11:32 UTC, Fahad Alrahbi
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_ON_ROADMAP

Description Fahad Alrahbi 2017-05-02 11:32:09 UTC
Created attachment 21914 [details]
Log file attached

Description of Problem:

when i try to build my app (IOS/Android) Xamarin studio showing me Build failed also Cleaning failed i tried to reinstall and create simple hello world app , and same problem. 


Steps to reproduce the problem:
1. reinstall Xamarin & Android studio 
2. Creating new app 
3. try to build using command line and it's working as build only


Actual Results:

Fail 

Expected Results:
Build failed.

How often does this happen? 
all the time , i can't run it . 

Additional Information:

Error: Build failed. See the build log for details. (demo3.iOS)


log file attached .
Comment 1 Marek Safar 2018-03-15 10:40:03 UTC
We deprecated xbuild and recommend using msbuild instead. Switching to msbuild will also most likely resolve the issue you reported.