Bug 5571 - Namespace errors when there isn't one
Summary: Namespace errors when there isn't one
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: 3.0.x
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-06-07 15:30 UTC by Ian
Modified: 2017-07-24 18:29 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Namespace errors (45.75 KB, image/jpeg)
2012-06-07 15:30 UTC, Ian
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE

Description Ian 2012-06-07 15:30:45 UTC
Created attachment 2032 [details]
Namespace errors

See the attached screenshot. I get these errors all over the place, but they aren't errors. The app runs fine. I have tried rebooting and clearing cache etc etc.

They go away when I press CTRL+SHIFT+F to format the document, but come back when I load the page.

===================================
MonoDevelop 3.0.2
Installation UUID: 438ac2b5-07c9-45e7-a8ce-eac5ad86371d
Runtime:
	Mono 2.10.9 (tarball Mon May  7 20:25:51 EDT 2012)
	GTK 2.24.10
	GTK# (2.12.0.0)
	Package version: 210090011
Apple Developer Tools:
	 Xcode 4.3.2 (1177)
	 Build 4E2002
Monotouch: 5.2.12
Mono for Android: 4.2.2.134493563
Android SDK: /Users/vink/Library/Developer/Xamarin/android-sdk-mac_x86
Supported Android versions:
	Version: 1.6	ApiLevel: 4
	Version: 2.1	ApiLevel: 7
	Version: 2.2	ApiLevel: 8
	Version: 2.3	ApiLevel: 10
	Version: 3.1	ApiLevel: 12
	Version: 4.0	ApiLevel: 14
	Version: 4.0.3	ApiLevel: 15
Java SDK: /usr/bin

Build information:
	Release ID: 30002000
	Git revision: 046db1bb0d9d438aa4d3468d66c6f963bc44c51a-dirty
	Build date: 2012-05-23 21:39:54+0000
	Xamarin addins: d99a1741642a336943d5607bdc1a09efa2ac3b86
Operating System:
	Mac OS X 10.7.4
	Darwin mac.local 11.4.0 Darwin Kernel Version 11.4.0
	    Mon Apr  9 19:32:15 PDT 2012
	    root:xnu-1699.26.8~1/RELEASE_X86_64 x86_64
Comment 1 Jordan Matthiesen [MSFT] 2017-07-24 18:29:01 UTC
Hi, Ian,

Thanks for reporting this issue and I apologize that you didn't receive a response in the past. Since it has been over 5 years since the issue was created, and I can't reproduce this issue, I'm going to go ahead and resolve this. If by chance you're still experiencing this issue, please re-open this bug and attach a sample project, I'll be happy to take a look. Thanks again!