Bug 55360 - MT3001 Error: Could not AOT the assembly
Summary: MT3001 Error: Could not AOT the assembly
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: Mono runtime / AOT compiler ()
Version: XI 10.0 (iOS10)
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Zoltan Varga
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-04-19 06:42 UTC by abinodoneson
Modified: 2017-06-27 10:19 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Its a sample UI file and DLL. While using this I cant able to build in iphone device but I can able to build in simulator (5.34 MB, patch)
2017-04-19 06:55 UTC, abinodoneson
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description abinodoneson 2017-04-19 06:42:43 UTC
When I compile our iOS app for Debus|iPhone I keep getting MT3001 errors. I tracked the change that caused this down and have attached a simple sample project to demonstrate the issue.

We use Xamarin Sharpie tool to convert .h files to xamarin ApiDefinitions and struts to used within the app. This is what generated the code that seems to be causing the AOT compiler issues.


Hopefully you can figure out whats happening. Kindly fix and revert back the sample project which I have attached.

Thanks,
Comment 1 abinodoneson 2017-04-19 06:55:16 UTC
Created attachment 21613 [details]
Its a sample UI file and DLL. While using this I cant able to build in iphone device but I can able to build in simulator

Its a sample UI file and DLL. While using this I cant able to build in iphone device but I can able to build in simulator.


You can try in sample Project by using this file and the please give me a solution for this.
Comment 2 Zoltan Varga 2017-04-19 14:55:06 UTC
Could you attach a self contained project with a solution file etc ?
Comment 3 Vincent Dondain [MSFT] 2017-04-19 18:00:43 UTC
Also please include your full build logs, crash reports (if any) and all version informations.

The easiest way to get exact version information is to use the "Xamarin Studio" menu, "About Xamarin Studio" item, "Show Details" button and copy/paste the version informations (you can use the "Copy Information" button).
Comment 4 abinodoneson 2017-04-20 04:09:41 UTC
Version 6.3 build(863)
Comment 5 Alex Soto [MSFT] 2017-05-22 01:14:05 UTC
@abinodoneson Is this still an issue? If so could you provide a self-contained test case?
Comment 6 Manuel de la Peña [MSFT] 2017-06-27 10:19:00 UTC
We have not received the requested information. If you are still experiencing this issue please provide all the requested information and re-open the bug report. Thanks!