Bug 5430 - Disappearing [Action ...] after editing xib in Xcode
Summary: Disappearing [Action ...] after editing xib in Xcode
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: iOS add-in ()
Version: 3.0.x
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-05-31 04:26 UTC by Franklynw
Modified: 2012-06-07 12:23 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Franklynw 2012-05-31 04:26:59 UTC
When adding new outlets in IB, after saving & returning to MonoDevelop, the partial action methods have disappeared from the .designer.cs files. The new outlets appear fine, but the problem happens almost every time I add outlets.
Comment 1 Mike Krüger 2012-05-31 14:24:34 UTC
Do you've an error message in the log files ?

(If it's an error about the IsDerivedFrom method & right compilation - which I assume - this bug is fixed.)
Comment 2 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2012-05-31 14:33:49 UTC
Have you upgraded to MonoDevelop 3.0.2?
Comment 3 Mike Krüger 2012-06-01 01:53:32 UTC
duplicate bug

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 5441 ***
Comment 4 Franklynw 2012-06-07 05:46:40 UTC
Further information - when double-clicking the .xib files in MonoDevelop, I'm taken to Xcode, where the AppDelegate.m (& other .m files) are in red in the files list - the files don't appear to have been copied from the last build folder (as they were there before).
Comment 5 Mike Krüger 2012-06-07 06:26:30 UTC
I think that's unrelated to the original bug.
Comment 6 Jeffrey Stedfast 2012-06-07 12:23:02 UTC
Frank: for this new bug, it sounds like a duplicate of bug #5439.