Bug 54260 - Graph shows allocations but none are listed
Summary: Graph shows allocations but none are listed
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Profiler
Classification: Xamarin
Component: Windows ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: 15.2
Assignee: Jose Miguel Torres
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-03-30 07:29 UTC by Miha Markic
Modified: 2017-04-13 11:45 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Logs (21.67 KB, application/x-rar)
2017-03-30 10:10 UTC, Miha Markic
Details
Profiler logs (32.05 KB, text/plain)
2017-04-13 11:45 UTC, Neha Kharbade
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description Miha Markic 2017-03-30 07:29:28 UTC
I'm selecting a part of allocation graph that visually rises, yet there are no allocations listed at all.
Attached are data and a screenshot.
Comment 1 Miha Markic 2017-03-30 07:33:22 UTC
Since my attachment is too big (buuuu) I'm hosting it myself.
https://misc.rthand.com/nodata.rar
Comment 2 Miha Markic 2017-03-30 07:34:04 UTC
Ah, Profiler is 1.4.0.1
Comment 3 Jose Miguel Torres 2017-03-30 10:06:20 UTC
Hi Miha,, could you please attach the profiler.log that the Xamarin Profiler generates when reading the test.mlpd you attached?? thanks!!
Comment 4 Miha Markic 2017-03-30 10:10:19 UTC
Created attachment 21048 [details]
Logs

All of today's logs. The last action was opening my test data.
Comment 5 Jose Miguel Torres 2017-03-30 14:21:02 UTC
Confirmed. Fixing it. thanks!
Comment 6 xamarin-release-manager 2017-03-31 10:40:58 UTC
Fixed in version 1.5.1.140 (master)

Author: Jose Miguel Torres
Commit: 75cdea1af1c9596c003b21f081401991760733c6 (xamarin/profiler)
Comment 7 Neha Kharbade 2017-04-13 11:45:34 UTC
Created attachment 21500 [details]
Profiler logs

verified on Xamarin Profiler-1.5.99.57

Its working as expected hence marking it as Verified & attached logs as well