Bug 54013 - [VS 2015][Simulator 1.0.1.94][4.4.0.31][Xcode 8]-Unable to start the remote simulator, Getting Device (UDID) not found when tried to deploy (Xcode 8.0 on 10.0 OS)
Summary: [VS 2015][Simulator 1.0.1.94][4.4.0.31][Xcode 8]-Unable to start the remote s...
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 52945
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: iOS ()
Version: 4.3.1 (15.1)
Hardware: PC Windows
: --- critical
Target Milestone: 15.1
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-03-27 10:10 UTC by Gaurav Ganorkar
Modified: 2017-03-27 11:17 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
IDE and Simulator logs (20.57 KB, application/x-rar)
2017-03-27 10:10 UTC, Gaurav Ganorkar
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 52945

Description Gaurav Ganorkar 2017-03-27 10:10:24 UTC
Created attachment 20858 [details]
IDE and Simulator logs

Description
-Unable to start the remote simulator getting Device (UDID) not found when tried to deploy Xamarin.Forms portable sample 

Test Environment
-Microsoft Visual Studio Enterprise 2015
Version 14.0.25431.01 Update 3
Microsoft .NET Framework
Version 4.6.01586

Installed Version: Enterprise


Xamarin   4.4.0.31 (511c8b5)
Visual Studio extension to enable development for Xamarin.iOS and Xamarin.Android.

Xamarin.Android   7.2.0.7 (b16fb82)
Visual Studio extension to enable development for Xamarin.Android.

Xamarin.iOS   10.8.0.33 (06b241f)
Visual Studio extension to enable development for Xamarin.iOS.

Xamarin Simulator version 1.0.1.94 

Precondition
-Connect to mac agent having Xcode 8.0 with iphone 10.0 OS simulator.
-Opt for Remote simulator in Tools>Xamarin>iOS setting>Remote simulator

Steps
1-Create any Xamarin.Forms app with portable class
2-Now deploy the app on simulator

Actual 
-giving Device not found error pop up

Expected
-Remoted Simulator must get launch and App should be get deploy

Screencast link
-https://www.screencast.com/t/lXg8KJTUIUM

Attached
-IDE and simulator logs
Comment 1 Alan McGovern 2017-03-27 11:17:29 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 52945 ***