Bug 531 - SendAsync reports wrong number of bytes processed.
Summary: SendAsync reports wrong number of bytes processed.
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Class Libraries
Classification: Mono
Component: System ()
Version: 2.10.x
Hardware: All Linux
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-08-29 19:39 UTC by Konrad Kruczyński
Modified: 2011-10-03 07:58 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Program mentioned in the description. (1.61 KB, application/octet-stream)
2011-08-29 19:39 UTC, Konrad Kruczyński
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Konrad Kruczyński 2011-08-29 19:39:02 UTC
Created attachment 208 [details]
Program mentioned in the description.

Description of Problem:
Problem is quite well described here:
http://stackoverflow.com/questions/7190596/bug-in-mono-system-net-socket-or-i-misunderstand-something-incorrect-number-of

Also attached slightly modified version of test program. Should output only 1's, but one can see rising numbers.
Comment 1 Konrad Kruczyński 2011-08-29 19:42:54 UTC
Worth adding that I could not test it on git head because of bug #530.
Comment 2 Konrad Kruczyński 2011-08-29 20:08:01 UTC
Pull request is here:
https://github.com/mono/mono/pull/167
Comment 3 Gonzalo Paniagua Javier 2011-10-03 07:58:31 UTC
This was fixed a couple of days ago by applying the pull request.